1 : 1 traject Ontprikkelen

Je loopt vast,  je overziet het grotere geheel niet meer,  je denkt  (te) veel en  je weet  niet meer waar te beginnen? Je bent vaker overprikkeld door bijvoorbeeld geluiden, licht of emoties, voelt je vaak moe, onbegrepen. Klaar met alle ballen hoog houden en klaar om dat NU écht aan te pakken? Wil je weten wat jouw kwaliteiten zijn, hoe om te gaan met de triggers, en wil je vooral hoogsensitief groeien?

Dan begeleid ik je graag om het weer helder te gaan zien, wie je bent en wat je wilt.

 

Leren jezelf voorop te stellen, herkennen en erkennen van jouw hoogsensitiviteit  en deze als talent inzetten,  grenzen (beter) aan te geven, en je daardoor ook weer lekkerder in je vel voelen, meer rust ervaren in lijf en hoofd, hoe mooi zou dat zijn?

In kleine stapjes terug naar jouw eigen ik, weer verliefd worden op jezelf! Oude patronen doorbreken en jouw eigen gebruiksaanwijzing updaten.

Kennismakingsgesprek.

voordat we aan de slag gaan nodig ik jou eerst uit voor een kennismakingsgesprek. De wederzijdse klik is belangrijk om met elkaar aan de slag te gaan. Als dat voor ons allebei is gaan we aan de slag!

Wat kun je van mij verwachten?

Waar loop je op vast, waar wil je naar toe en hoe gaan we dat bereiken? Daarmee gaan we samen aan de slag, stellen we doel(en) en gaan we in kleine stappen op weg naar jouw eigen ik.  Ik werk o.a. met de Balk-methode van Bieke Geenen. Ik confronteer jou, liefdevol,  met belemmerende overtuigingen, ik daag je uit met opdrachten en acties om je uit je comfort zone te halen.

Wat gaan we doen?

  • 6 keer 1,5 uur  1:1 coaching in mijn praktijk.
  • begeleiding via app of e-mail.
  • invullen van de hoogsensitiviteitsanalyse, waarbij je o.a. inzicht krijgt in jouw HSPkenmerken.
  • mijn kennis en ervaring.
  • ondersteunende opdrachten, afgestemd op wat JIJ nodig hebt.
  • na 6 maanden een ont-moeting. 

 

Wat verwacht ik van jou?

Respect en eerlijkheid zijn voor mij belangrijke waarden om samen te werken. 

Je bent bereid in jezelf te investeren( met opdrachten, eerlijkheid, tijd en energie)

We zetten ons beiden optimaal in en komen gemaakte afspraken na.

 

Jouw investering is 777 euro.

Ervaringen van anderen

 

Ik heb geleerd om dichter bij mezelf te blijven, mijn eigen grenzen te bewaken. Daar ben ik nu veel bewuster mee bezig. En het geeft me rust om te weten dat hoogsensitief zijn iets is wat bij mij hoort, dat ik niet gek ben :)

Anoniem.

 

Ik was uit balans en stond ver van mezelf af. Zat altijd in mijn hoofd en had daar geen grip op. Door het coachingstraject gaat dat nu veel beter. Ik ervaar meer rust, durf en kan dichter bij mezelf blijven, dat heb ik eerder nooit zo ervaren.

Jodie

 

Mijn energiepeil is gestegen en ik voel me positiever in het leven staan. Mijn denken is weer oplossingsgericht i.p.v. geblokkeerd en ervaar ik weer de vrijheid om mezelf te kunnen zijn.

Elke.