Wie is Saskia?

Spontaan, energiek, positief, direct, ondernemend, authentiek, creatief, 'n tikkeltje eigenwijs, op z'n tijd  wat flauwekul en daadkrachtig, dat is Saskia. En hoogsensitief, wat 'n ontdekking was dat, alsof alle puzzelstukjes ineen vielen..

 

Geboren in 1979 en opgegroeid in Panningen, in een fijne en veilige omgeving.

Samen met Stef en onze kinderen Billy Rose, Fender en Jimmy wonen we in Egchel, daar waar de bromfiets in de tuin staat. 

In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik fan van rommelmarkten en de  kringloop, lang leve tweedehands spullen! Dit zie je ook terug in mijn praktijk, een mix van oud&nieuw.

 

In september 2020 begon ik aan de opleiding trainer&coach HSP proof van Natuurlijk Floor.  Vooral om de kennis van hoogsensitiviteit uit te breiden om zo onze dochter meer te kunnen ondersteunen. Deze opleiding veranderde mijn leven! Een feest van herkenning, emotionele rollercoaster, heel veel aha-momenten en ein-de-lijk mezelf begrijpen, ik ben niet gek! ( ok, soms een beetje). En eerlijk zijn, heel eerlijk tegenover mezelf.

 

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs en  verschillende banen in het bedrijfsleven maak ik nu mijn droom waar. Daar waar ik de echte passie tijdens mijn vorige banen niet (meer) voelde, heb ik deze gevonden tijdens mijn opleiding:  anderen helpen & begeleiden om hun HSP te herkennen en erkennen, hoe ermee om te gaan en meer bekendheid te geven aan hoogsensitiviteit. En meer liefde gaan voelen voor jezelf, want jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven! 

 

Vanuit ont-moeten naar  ontprikkelen en ontspannen!